Smo certificiran integrator Microsoftovih oblačnih rešitev. Za vas smo pripravili paketno ponudbo tako Office 365 in Microsoft 365 naročnin kot tudi različne preverjene rašitve, ki delujejo na Microsoft Azure platformi.

Office 365 paketi

Paketi bazirajo na Office 365 Business licencah in jih nudimo v treh bazičnih paketih:

Microsoft 365 paketi

Paketi bazirajo na Microsoft 365 licencah in jih nudimo v treh bazičnih paketih:

Dodatki na paketih

Paketi so možni zgolj kot nadgradnja Office 365 ali Microsoft 365 paketni ponudbi in jih ni možno koristiti brez bazičnega paketa. Na voljo je kar nekaj različnih paketov, ki pokrivajo najrazličnejše potrebe sleherne organizacije.

Zakaj izbrati nas?

Individualni pristop

Vsako stranko obravnavamo individualno in poiščemo zanje najustreznejšo rešitev in/ali rešitev.

Kontaktirajte nas za nasvet.

Izkušnje in strokovnost

Naša ekipa obsega izkušene strokovnjake iz področja implementacij naprednih informacijskih storitev kot tudi certificirane vodilne presojevalce sistemov upravljanja informacijske varnosti (ISMS Lead Auditor).

Brez skritih stroškov

Z našo paketno ponudbo ni neprijetnih presenečenj, vse cene so vam znane v naprej.

V kolikor pa se odločite za vezavo naročniškega razmerja, pa vam bomo priznali še dodatne ugodnosti.

Povprašajte nast tudi za brezplačen preizkus.

Pogosta vprašanja

Kaj je oblak?
»Oblak« je prijazen način za opis spletnih računalniških storitev, ki so gostovane zunaj vaše organizacije. Če uporabljate storitve v oblaku, je infrastruktura IT shranjena na zunanjem mestu (ni v prostoru podjetja) in jo vzdržuje tretja oseba (gostovane storitve). Dokumenti tako niso shranjeni v strežniku doma ali v podjetju (na mestu uporabe), ki ga vzdržujete. S storitvijo Office 365 se na primer shranjevanje informacij, računanje in programska oprema prenesejo v Microsoftove strežnike, od koder oddaljeno upravljate z njimi. Številne storitve, ki jih vsakodnevno uporabljate, so del oblaka – spletna e-pošta, mobilno bančništvo in spletno shranjevanje fotografij. Ker je ta infrastruktura shranjena v spletu oz. »oblaku«, lahko do nje dostopate praktično kjer koli (v namiznem računalniku, osebnem računalniku (Windows ali Mac), prenosniku, tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali drugih napravah z internetno povezavo).
Kaj je Office 365 in kako se razlikuje od Microsoft Office-a?

Office 365. »Office 365« se nanaša na naročniške pakete, ki vključujejo dostop do Officeovih aplikacij in druge internetne storitve (storitve v oblaku) za večjo učinkovitost. Office 365 vključuje pakete za domačo in poslovno uporabo. Preberite več o storitvi Office 365 za domačo uporabo. Paketi storitve Office 365 za podjetja vključujejo storitve, kot so spletne konference v Skypu za podjetja in gostovana e-pošta za podjetja v storitvi Exchange Online ter dodatna spletna shramba v storitvi OneDrive za podjetja.

Številni paketi za Office 365 vključujejo tudi namizne različice najnovejših Officeovih programov, ki jih lahko uporabniki namestijo v več računalnikov in naprav. Med polno nameščenimi programi so: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. (Publisher in Access sta na voljo le v računalnikih s sistemom Windows.) Namestite jih lahko v več naprav, vključno z računalniki s sistemom Windows, računalniki Mac, tabličnimi računalniki in telefoni s sistemom Android ter napravami iPad in iPhone. Ko imate aktivno naročnino na Office 365, ki vključuje namizno različico Officea, imate vedno nazadnje posodobljeno različico programov.

Paketi storitve Office 365, ki so samo spletni, so odlična izbira za nekatere poslovne potrebe in so zasnovani tako, da delujejo z najnovejšo različico sistemov Office, Office 2013 in Office 2011 za Mac. Prejšnje različice Officea, kot sta Office 2010 in Office 2007, lahko delujejo s storitvijo Office 365 z zmanjšano funkcionalnostjo. Dobite več informacij o tem, katere različice Officea so podprte. OPOMBA: ta združljivost z Officeom ne vključuje paketa Exchange Online Kiosk ali Office 365 Enterprise K1.

Za vse pakete Office 365 je treba plačevati mesečno ali letno naročnino.

Microsoft Office – klasični Office. »Microsoft Office« je ime, ki ga še vedno uporabljamo za našo znano programsko opremo za povečanje storilnosti. Zbirke Office so na voljo kot enkraten nakup in vključujejo aplikacije, kot so Word, Excel in PowerPoint, ki jih je mogoče namestiti le v en računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac. Aplikacije niso posodobljene samodejno. Če želite dobiti najnovejšo različico, lahko znova kupite izdelek, ko je na voljo nova različic. Najnovejši različici, ki sta trenutno na voljo za enkraten nakup, sta Office 2016 za Windows in Office 2016 for Mac. Ti zbirki ne vključujeta nobenih storitev v oblaku, ki so vključene v Office 365.

Kakšna je razlika med letnim in mesečnim plačilom?

Vse Office 365 pakete je možno zakupiti na dva načina. Na voljo je letno plačilo naročnin kjer željen paket zakupite za 12 mesecev in ga poravnate v celoti enkratnem znesku. Bolj fleskibilna možnost pa je plačevanje paketov na mesečni ravni kjer naročene pakete plačujete sproti – podobno kot račun za telefon, zavarovanje, ipd. V obeh primerih lahko enostavno in točno izračunate vaš strošek za IT.

Je možna menjava Business Essentials licence za Business Premium ali kateri drug plan?

Da, je možno. Najlažje in brez dodatnih stroškov se to izvede, če imate mesečni način plačevanja. Ukine se aktualno licenco in vklopi novo ter ustrezno korigira vaš mesečni račun. Pri letnem načinu plačila se dokupi željena licenca ter se jo dodeli uporabniku. V tem primeru vam obstoječa licenca ostane za čas njene prej določene veljavnosti.

Ali Office 365 paketi vključujejo tudi Word, Excel, PowerPoint?

Office 365 ni klasičen Office, ki ga poznamo že vrsto let ampak je oblačna platforma, ki nudi različne možnosti naročnin s storitvami, orodji in programi. Vsi Office 365 paketi vključujejo spletne različice Worda, Excela in PowerPointa. Nekatere Office 365 Business naročnine (Office 365 Business, Office 365 Business Premiun) vključujejo tudi namizne programe – Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access.

Kaj se zgodi z mojimi podatki, če prekinem naročnino?
Vaši podatki so le vaši. Če želite preklicati naročnino na Office 365, lahko svoje podatke, kot so e-pošta in dokumenti na spletnih mestih skupine, prenesete in jih shranite na drugo mesto. Podatke shranite, preden prekličete naročnino. Ko prekličete naročnino, bodo podatki, povezani z vašim računom v storitvi Office 365, v omejeni obliki na voljo vašim skrbnikom še 90 dni.
Ali bodo Office 365 storitve delovale z mojo kopijo Office-a?

Paketi z naročnino Office 365 Business Essentails in Business Premium najbolje delujejo z novejšimi zbirkami Office orodij – Office 2013, Office 2016 in Office 2011 for Mac. Starejše različice Office-a, kot sta Office 2010 in Office 2007, lahko delujejo s storitvijo Office 365 z zmanjšano funkcionalnostjo. Če želite uporabljati Microsoft 365 Business Basic, ne potrebujete namizne različice Officea, vendar pa bo delovanje veliko boljše (in na voljo tudi brez povezave), če s storitvami Office 365 povežete namizno različico Officea, ki jo lahko dobite v Microsoft 365 Business Standard.