Naložbo za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2017/2018 v kateri sodeluje podjetje iTehLab d.o.o. sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Optimizacija procesov in vzpostavitev naprednih varnostnih postopkov v podjetju

Avtor: admin

7.09.2018

Podjetje iTehLab d.o.o. je na podlagi uspešne prijave v okviru Javnega razpisa za spodbujanje procesnih izboljšav v podjeju v letu 2017 – 2018 prejelo sklep o ugoditvi vloge za prejem sredstev Evropskega kohezijskega sklada, za sofinanciranje operacije »Optimizacija procesov in vzpostavitev naprednih varnostnih postopkov v podjetju iTehLab d.o.o.«. S pomočjo finančne podpore Evropske unije smo v podjetju pričeli z optimizacijo procesov in vzpostavljanjem naprednih varnostnih postopkov.

Kot del priprav na vpeljavo procesnega pristopa smo prvo izdelali posnetek obstoječega stanja in identificirali glavne in podporne procese v našem podjetju. V identificiranih postopkih smo začeli z optimizacijo in spreminjanjem obstoječih procesov, s čimer smo želeli izboljšati delovanje podjetja, skrajšati čas izvajanja procesov, znižati stroške, povečati produktivnost in optimalno organiziranost ter povečati kakovost naših storitev.

Izdelali smo podporno dokumentacijo in razčlenjena navodila za delo in tako implementirali sistematiko v naše poslovanje. Na ta način smo se trudili vzpostaviti učinkovitejše komuniciranje, ki nam bo pomagalo na poti do doseganja poslovnih ciljev.

Z izvedbo operacije želimo optimizirati obstoječe kapacitete, skrajšati tudi čas odzivnosti in strankam zagotoviti čim bolj prijetno uporabniško izkušnjo.

Izboljšave na področju optimizacije poslovnih procesov so našemu podjetju izboljšale konkurenčno prednost ter ugled kot podjetju z močno zavezo k najvišjim standardom varovanja informacij, ki ga od nas zahtevajo stranke iz farmacevtske, finančne in informacijske industrije.

Da bi to dosegli, smo popisali obstoječe procese skladno z ISO 9001 ter glede na identificirana tveganja skladno z ISO 27005, vzpostavili pravila za varovanje informacij in vzpostavitev skladnosti z zahtevami in dobrimi praksami na področju varstva osebnih podatkov. Ob tem smo redefinirali procese, uvedli nujne organizacijske spremembe ter uvedli sodobne koncepte skupinskega dela in sodobne informacijske tehnologije. Verjamemo, da je za uspešno optimizacijo poslovnih procesov nujno potrebno dobro razumevanje procesov vseh članov organizacije, usmerjanje procesov k ciljem, poročanje o procesih in vizija le teh. Izboljšave na področju optimizacije poslovnih procesov so našemu podjetju izboljšale konkurenčno prednost ter ugled kot podjetju z močno zavezo k najvišjim standardom varovanja informacij, ki ga od nas zahtevajo stranke iz farmacevtske, finančne in informacijske industrije.

Sorodni članki

Varnost Office 365

Varnost Office 365

Vse vaše ključne informacije podjetja so danes v digitalni obliki in jih ogrožajo različni virusi, škodljive kode, hekerji, okvare strojne opreme in nepridipravi, ki so lahko zunanji (konkurenca) ali pa celo interni (zaposleni).

ABC varnosti na spletu

ABC varnosti na spletu

Najbrž ste že slišali za katero izmen spletnih prevar, za krajo identitete in podatkov bančnih računov ter ostalih goljufij povezanih z vašo dejavnostjo na spletu. Že zgolj nedolžno brskanje po spletu se lahko kaj hitro konča neprijetno. Prav tako je potrebno...