Office 365 je orodje, ki je na novo definiralo delo v organizacijah. Z njim boste izboljšali izmenjavo ključnih informacij v podjetju, komunikacijo, zaščito podatkov in znižali stroške za vaš IT.

~

Zaupanja vredna varnost podatkov

  • Office 365 je prva s certifikatom varnosti potrjena oblačna platforma.
  • Zasnova narejena za obvladovanje tveganj delovnih mest današnjega časa.
  • Popolnoma skladen z GDPR uredbo

Kadar koli in kjer koli ga potrebujete

  • Dostop iz vseh vaših naprav, kjer koli in kadar koli to potrebujete.
  • Enostaven način deljenja vsebin s sodelavci in partnerji.
  • Vedno najnovejše verzije programov.

Narejen za skupinsko delo in boljšo komunikacijo

  • Nasodobnejša in preprosta orodja za skupinsko delo.
  • Izboljšajte poslovanje z orodji za vodenje podjetja.
  • Enostaven in hkrati varen dostop do skupnih dokumentov, kjer koli.

KAKO DELUJE OFFICE 365?

Office 365 Business je pravzaprav oblačna platforma, ki združuje za vas najbolj uporabna orodja in storitve.

Združuje klasična Office orodja in korporativne storitve, ki si jih lahko sedaj privošči vsako podjetje.

Primeren je tako za samostojne podjetnike, manjša srednja in velika podjetja.

Kontaktirajte nas za BREZPLAČEN preizkus.

Paketna ponudba

Veliko strank se z oblačnimi storitvami šele spoznava oziroma za implemetacijo ter vzpostavitev le te nima ustreznaga znanja ali kadra.

Ravno zato smo za vas pripravili paketno ponudbo, ki zajema celostno rešitev vzpostavitve Office 365 v vašem podjetju.

Od načrtovanja, postavitve in same migracije uporabnikov vam uredimo mi.

Hitro in zanesljivo ter brez izpada delovanja.

Vsi naši paketi vsebujejo vse kar stranka potrebuje za začetek dela z Office 365 orodji in storitvami.

Cena paketa na mesec ob sklenitvi vezave za najmanj 24 mesecev:

DODATKI IN RAZŠIRITVE:

Za paketa Osnovni in Standardni.
Popolni paket že vključuje Varnostni paket, Napredni MS Teams paket in orodje za podpis LetSignit!

Varnostni paket od 5,40 €
Napredni MS Teams od 1,70 €
Support paket od 15,00 €
DocLock paket od 7,10 €
LetSignit od 1,20 €

Imate svojega IT strokovnjaka in potrebujete samo licenco?

Pogosta vprašanja

Kaj je oblak?
»Oblak« je prijazen način za opis spletnih računalniških storitev, ki so gostovane zunaj vaše organizacije. Če uporabljate storitve v oblaku, je infrastruktura IT shranjena na zunanjem mestu (ni v prostoru podjetja) in jo vzdržuje tretja oseba (gostovane storitve). Dokumenti tako niso shranjeni v strežniku doma ali v podjetju (na mestu uporabe), ki ga vzdržujete. S storitvijo Office 365 se na primer shranjevanje informacij, računanje in programska oprema prenesejo v Microsoftove strežnike, od koder oddaljeno upravljate z njimi. Številne storitve, ki jih vsakodnevno uporabljate, so del oblaka – spletna e-pošta, mobilno bančništvo in spletno shranjevanje fotografij. Ker je ta infrastruktura shranjena v spletu oz. »oblaku«, lahko do nje dostopate praktično kjer koli (v namiznem računalniku, osebnem računalniku (Windows ali Mac), prenosniku, tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali drugih napravah z internetno povezavo).
Kaj je Office 365 in kako se razlikuje od Microsoft Office-a?

Office 365. »Office 365« se nanaša na naročniške pakete, ki vključujejo dostop do Officeovih aplikacij in druge internetne storitve (storitve v oblaku) za večjo učinkovitost. Office 365 vključuje pakete za domačo in poslovno uporabo. Preberite več o storitvi Office 365 za domačo uporabo. Paketi storitve Office 365 za podjetja vključujejo storitve, kot so spletne konference v Skypu za podjetja in gostovana e-pošta za podjetja v storitvi Exchange Online ter dodatna spletna shramba v storitvi OneDrive za podjetja.

Številni paketi za Office 365 vključujejo tudi namizne različice najnovejših Officeovih programov, ki jih lahko uporabniki namestijo v več računalnikov in naprav. Med polno nameščenimi programi so: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. (Publisher in Access sta na voljo le v računalnikih s sistemom Windows.) Namestite jih lahko v več naprav, vključno z računalniki s sistemom Windows, računalniki Mac, tabličnimi računalniki in telefoni s sistemom Android ter napravami iPad in iPhone. Ko imate aktivno naročnino na Office 365, ki vključuje namizno različico Officea, imate vedno nazadnje posodobljeno različico programov.

Paketi storitve Office 365, ki so samo spletni, so odlična izbira za nekatere poslovne potrebe in so zasnovani tako, da delujejo z najnovejšo različico sistemov Office, Office 2013 in Office 2011 za Mac. Prejšnje različice Officea, kot sta Office 2010 in Office 2007, lahko delujejo s storitvijo Office 365 z zmanjšano funkcionalnostjo. Dobite več informacij o tem, katere različice Officea so podprte. OPOMBA: ta združljivost z Officeom ne vključuje paketa Exchange Online Kiosk ali Office 365 Enterprise K1.

Za vse pakete Office 365 je treba plačevati mesečno ali letno naročnino.

Microsoft Office – klasični Office. »Microsoft Office« je ime, ki ga še vedno uporabljamo za našo znano programsko opremo za povečanje storilnosti. Zbirke Office so na voljo kot enkraten nakup in vključujejo aplikacije, kot so Word, Excel in PowerPoint, ki jih je mogoče namestiti le v en računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac. Aplikacije niso posodobljene samodejno. Če želite dobiti najnovejšo različico, lahko znova kupite izdelek, ko je na voljo nova različic. Najnovejši različici, ki sta trenutno na voljo za enkraten nakup, sta Office 2016 za Windows in Office 2016 for Mac. Ti zbirki ne vključujeta nobenih storitev v oblaku, ki so vključene v Office 365.

Kakšna je razlika med letnim in mesečnim plačilom?

Vse Office 365 pakete je možno zakupiti na dva načina. Na voljo je letno plačilo naročnin kjer željen paket zakupite za 12 mesecev in ga poravnate v celoti enkratnem znesku. Bolj fleskibilna možnost pa je plačevanje paketov na mesečni ravni kjer naročene pakete plačujete sproti – podobno kot račun za telefon, zavarovanje, ipd. V obeh primerih lahko enostavno in točno izračunate vaš strošek za IT.

Je možna menjava Business Essentials licence za Business Premium ali kateri drug plan?

Da, je možno. Najlažje in brez dodatnih stroškov se to izvede, če imate mesečni način plačevanja. Ukine se aktualno licenco in vklopi novo ter ustrezno korigira vaš mesečni račun. Pri letnem načinu plačila se dokupi željena licenca ter se jo dodeli uporabniku. V tem primeru vam obstoječa licenca ostane za čas njene prej določene veljavnosti.

Ali Office 365 paketi vključujejo tudi Word, Excel, PowerPoint?

Office 365 ni klasičen Office, ki ga poznamo že vrsto let ampak je oblačna platforma, ki nudi različne možnosti naročnin s storitvami, orodji in programi. Vsi Office 365 paketi vključujejo spletne različice Worda, Excela in PowerPointa. Nekatere Office 365 Business naročnine (Office 365 Business, Office 365 Business Premiun) vključujejo tudi namizne programe – Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access.

Kaj se zgodi z mojimi podatki, če prekinem naročnino?
Vaši podatki so le vaši. Če želite preklicati naročnino na Office 365, lahko svoje podatke, kot so e-pošta in dokumenti na spletnih mestih skupine, prenesete in jih shranite na drugo mesto. Podatke shranite, preden prekličete naročnino. Ko prekličete naročnino, bodo podatki, povezani z vašim računom v storitvi Office 365, v omejeni obliki na voljo vašim skrbnikom še 90 dni.
Ali bodo Office 365 storitve delovale z mojo kopijo Office-a?

Paketi z naročnino Office 365 Business Essentails in Business Premium najbolje delujejo z novejšimi zbirkami Office orodij – Office 2013, Office 2016 in Office 2011 for Mac. Starejše različice Office-a, kot sta Office 2010 in Office 2007, lahko delujejo s storitvijo Office 365 z zmanjšano funkcionalnostjo. Če želite uporabljati Microsoft 365 Business Basic, ne potrebujete namizne različice Officea, vendar pa bo delovanje veliko boljše (in na voljo tudi brez povezave), če s storitvami Office 365 povežete namizno različico Officea, ki jo lahko dobite v Microsoft 365 Business Standard.