Vzdrževanje informacijskega sistema

IT vzdrževanje in podpora je poslovna odločitev, ne tehnično vprašanje.

Izpadi v delovanju IT rešitev stanejo denar, čas in ugled.

In če gredo stvari za dalj časa kaj preveč narobe, so posledice lahko katastrofalne.

Pravi izziv za vas ni prepoznava številnih prednosti IT podpore za poslovanje, temveč izbira najbolj primernega partnerja, ki vam opravlja te storitve, pisane na kožo vašega poslovanja ter vam zgradi zaščito, ki jo poslovanje potrebuje.

iTehLab se idealno umešča v zlato sredino med tako imenovanimi  »one-man band«, kateri trpijo za pomanjkanjem IT znanja, in med večja podjetja tako po velikosti kot tudi po brezosebnosti. Strankam zagotavljamo mešanico certificirane IT podpore, izkušenj, strokovnega znanja in osebnega stika.

Podjetjem zagotavljamo zanesljivo, optimizirano ter izredno odzivno IT podporo.

Podporo in ostale povezane storitve različnim podjetjem zagotavljamo že več kot 7 let in v tem času smo zgradili lojalno bazo strank. 99% zadovoljstvo naših strank vam govori, da boste z našimi storitvami izredno zadovoljni.

V primeru, da iščete dopolnitev vašega obstoječega IT oddelka ali pa virtualni IT oddelek za podporo vašemu poslovanju, izberite nas. Mi imamo vse možne strokovne rešitve za IT podporo vašemu poslovanju – kadarkoli in kjerkoli jih potrebujete.

Preventiva je cenejša od kurative.

Nudimo:

24/7 nadzor nad strežniki, internetnimi povezavami, arhiviranje.Pomoč uporabnikom v vaših poslovnih prostorihUporabljamo mehke znanosti informatike, s pomočjo katerih se uporabnikom približamo in njim precej bolj uspešno pomagamo reševati težave.

Skrbimo za:

Strežnikov

Računalnikov

Uporabnikov

pokličite nas na 01 560-47-03