Upravljanje & vzdrževanje informacijskega sistema

Izberite rešitev ob kateri ste lahko brez skrbi. Več kot 10 let izkušenj s strankami iz najrazličnejših področij in vzdrževanje raznolikih ter kompleksnih sistemov je akumuliralo znanje s katerim lahko sedaj ponudimo celostni osebni pristop in najvišjo raven storitev.

Osredotočite se le na svoje delo

Izberite naše storitve in rešitve s področja upravljanja in vzdrževanja vašega IT sistema.

Izberite rešitev ob kateri ste lahko brez skrbi. Več kot 10 let izkušenj s strankami iz najrazličnejših področij in vzdrževanje raznolikih ter kompleksnih sistemov je akumuliralo znanje s katerim lahko sedaj ponudimo celostni osebni pristop in najvišjo raven storitev.

Naša ekipa je ciljno usmerjena s proaktivnim pristopom h reševanju problemov. Naši sistemski administratorji so ustrezno usposobljeni, svoje znanje pa redno nadgrajujejo, da smo vedno korak pred konkurenco.

Izberite partnerja, ki mu lahko zaupate.

"Bolj kot razumemo vaše poslovne procese, boljše rešitve vam lahko ponudimo. In cenejše."

– Klemen Sajovic, direktor iTehLab d.o.o.

Svetovanje pri nakupu opreme

Naša storitev/skrb za stranke se ne zaključi pri upravljanju in vzdrževanju vašega informacijskega sistema.

Strankam svetujemo pri nakupu računalniške in ostale IT opreme, saj verjamemo, da je le celostni pristop učinkovit in dovolj dober za vas.

Imamo mrežo zanesljivih in preverjenih partnerjev, ki ponujajo strojno in programsko opremo po najugodnejših cenah. Partnerske odnose, tako kot odnose s strankami, skrbno negujemo in vam zato lahko pomagamo pri nakupu najboljše opreme po več kot konkurenčnih cenah.

Skrb za naše stranke pomeni tudi zagotavljanje najbolj optimalnega okolja za delovanje / najboljših pogojev za delovanje. Vsako podjetje ima različne potrebe, pomagamo vam urediti unikatno optimalno rešitev za vas.

Skrb za varnost in skladnost

Ste prepričani, da so vaši podatki primerno hranjeni in varovani ter, da je na računalnikih nameščena le licenčna programska oprema?

Prava informacijska varnost ne pomeni le zagnati anti virusni program. Naša storitev temelji na celostni informacijski varnosti, varnost vaših podatkov pa je naša prioriteta. Ponosni smo, da s svojimi strankami gradimo dolgotrajne odnose, ki temeljijo na zaupanju.

Izpadi v delovanju IT storitev stanejo denar, čas in ugled. Ne dopustite, da se to zgodi vam.

Informacijski sistem je potrebno redno vzdrževati in upravljati. Zahteva hitro odpravo napak, nameščanje popravkov, skrb za namoten pretok podatkov, skrb za varnostno politiko, odstranjevanje nezaželjenih in škodljivih programov ter skrb za arhiv.

Del storitev našega podjetja predstavlja tudi svetovanje na področju informacijske varnosti ter skladnosti z zakonodajo in vodilnimi ISO standardi.

Dogovorite se za sestanek z našimi certificiranimi strokovnjaki iz področja informacijske varnosti.

TEL: +386 1 6200 255

Kdo skrbi za kaj in kako pogosto?

Pregled vašega obstoječega sistema lahko nakaže veliko vprašanj, na katere vam poiščemo najboljše odgovore.

Poleg vprašanja opreme se vedno vprašamo, kdo skrbi za sistem, kako pogosto se ga posodablja, kakšna je varnostna politika informacijskih tokov, kako so urejeni pravilniki in varnostne police, kje se pojavljajo nepotrebni stroški in katera rešitev (oblačno hranjenje, različne spletne aplikacije za delo v podjetju, IP storitve, ipd.) je za vas primernejša.

Zdrav, sodoben in primerno vzdrževan informacijski sistem ni samo stvar vašega ugleda temveč tudi naložba v zanesljivo in varno poslovanje. 

Zagotovite si brezplačen pregled vašega IT sistema?

Kdaj ste nazadnje preverili ali sta vaša strojna in programska oprema kos sodobnim programskim orodjem za podjetja?

 

pišite nam na info@itehlab.si ali nas pokličite na 01 560 47 03 ter si zagotovite vaš BREZPLAČEN pregled.