Prenova informacijskega sistema

Bolj kot razumemo vaše poslovne procese, boljše rešitve vam lahko ponudimo.

In cenejše.

Pred prenovo informacijskega sistema je potrebno pregledati, kakšno opremo imate in kako vodite poslovne procese.

Na podlagi poročila, ki ga po brezplačnem pregledu stanja sestavimo ozirajoč se na vaše potrebe in načine dela, skupaj določimo prioritetni seznam, optimalne rešitve in razširitve.

Sta vaša strojna in programska oprema kos sodobnim programskim orodjem za podjetja?

Različne tehnologije ponujajo različne možnosti. Kaj pravite na to, da Microsoft že v okviru osnovne licence ponuja vrsto rešitev za optimizacijo vašega dela? Ali na to, da je v primeru pogoste eksterne komunikacije najboljša rešitev za vas IP telefonija?

Tako postavitev kot prenova informacijskega sistema s seboj prinašata stroške, vendar je njihova višina odvisna od izbranih rešitev. Zagotavljamo vam, da bomo predlagali in izvajali zgolj tiste, ki so za vaše delovno okolje najprimernejše, najstabilnejše in hkrati cenovno ugodne.

Pregled vaše opreme nam pove tudi, kako so vaši poslovni podatki in promet z njimi varovani pred nezakonitimi in nepooblaščenimi dostopi, neupravičeno uporabo, ločitvijo, spremembo in uničenjem.

Optimizacija vašega informacijskega sistema

Poleg vprašanja opreme se vedno vprašamo, kdo skrbi za sistem, kako pogosto se ga posodablja, kakšna je varnostna politika informacijskih tokov, kako so urejeni pravilniki in varnostne police, kje se pojavljajo nepotrebni stroški in katera rešitev (oblačno hranjenje, različne spletne aplikacije za delo v podjetju, IP storitve, ipd.) je za vas primernejša.

Pregled vašega obstoječega sistema lahko nakaže veliko vprašanj, na katere vam poiščemo najboljše odgovore.

pokličite nas na 01 560-47-03

Najpogosteje uporabljene rešitve za optimizacijo informacijskega sistema

Odprtokodne rešitve

Za vas bomo poiskali nabor odprtokodnih (OpenSource) rešitev, ki ustrezajo vašim potrebam in načinu poslovanja. Tako ne boste zapravljali nepotrebnih sredstev za nakup drage programske opreme.

Na področjih, kjer tovrstne rešitve, ne predstavljajo želenega nivoja storitve, vam bomo poiskali najoptimalnejšo rešitev glede licenciranja oziroma licenčne pokritosti.

open-source-logo

Microsoft rešitve

Microsoftove rešitve ponujajo opcijo za cenovno ugodne izboljšave vašega poslovanja. Nekatere so na voljo je v sklopu osnovnih licenc, kar pomeni, da vam ne predstavljajo nobenega dodatnega stroška.

microsoft

IP telefonija

Del storitev našega podjetja predstavlja tudi storitev IP telefonija, ki deluje pod imenom Poceni-telefonija. Naši strokovnjaki iz področja telekomunikacij, informacijskih tehnologij in finančne analitike vam bodo predlagali najbolj optimalno rešitev za vas.

poceni telefonija