Prenova informacisjkega sistema

Postalo je samoumevno, da se zavedamo morebitnih zlonamernih dejanj posameznikov ali organiziranih skupin zunaj ali celo znotraj podjetja. Izguba podatkov pomeni za vaše podjetje finančno škodo, kazi ime podjetja, zmanjšuje konkurenčno prednost in nenazadnje ogroža njeno preživetje.

Ali res poznate svoj sistem?

Pred prenovo informacijskega sistema je potrebno pregledati, kakšno opremo imate in kako vodite poslovne procese ter kje so njegove šibke točke.

Na podlagi poročila, ki ga po brezplačnem pregledu stanja sestavimo ozirajoč se na vaše potrebe in načine dela, skupaj določimo prioritetni seznam, optimalne rešitve in razširitve ter predloge za odpravo šibkih točk.

Bolj kot razumemo vaše poslovne procese, boljše rešitve vam lahko ponudimo.
In cenejše.

"Bolj kot razumemo vaše poslovne procese, boljše rešitve vam lahko ponudimo. In cenejše."

– Klemen Sajovic, direktor iTehLab d.o.o.

Ali vaš sistem zmore kar zahtevate?

Kdaj ste nazadnje preverili ali sta vaša strojna in programska oprema kos sodobnim programskim orodjem za podjetja?.

Različne tehnologije ponujajo različne možnosti. Kaj pravite na to, da Microsoft že v okviru osnovne licence ponuja vrsto rešitev za optimizacijo vašega dela? Ali na to, da je v primeru pogoste eksterne komunikacije najboljša rešitev za vas IP telefonija?

Tako postavitev kot prenova informacijskega sistema s seboj prinašata stroške, vendar je njihova višina odvisna od izbranih rešitev. Zagotavljamo vam, da bomo predlagali in izvajali zgolj tiste, ki so za vaše delovno okolje najprimernejše, najstabilnejše in hkrati cenovno ugodne.

Pregled vaše opreme nam pove tudi, kako so vaši poslovni podatki in promet z njimi varovani pred nezakonitimi in nepooblaščenimi dostopi, neupravičeno uporabo, ločitvijo, spremembo in uničenjem.

Del storitev našega podjetja predstavlja tudi storitev IP telefonije, ki deluje pod imenom Poceni-telefonija. Naši strokovnjaki iz področja telekomunikacij, informacijskih tehnologij in finančne analitike vam bodo predlagali najbolj optimalno rešitev za vas.

www.poceni-telefonija.si

Kdo skrbi za kaj in kako pogosto?

Pregled vašega obstoječega sistema lahko nakaže veliko vprašanj, na katere vam poiščemo najboljše odgovore.

Poleg vprašanja opreme se vedno vprašamo, kdo skrbi za sistem, kako pogosto se ga posodablja, kakšna je varnostna politika informacijskih tokov, kako so urejeni pravilniki in varnostne police, kje se pojavljajo nepotrebni stroški in katera rešitev (oblačno hranjenje, različne spletne aplikacije za delo v podjetju, IP storitve, ipd.) je za vas primernejša.

Zdrav, sodoben in primerno vzdrževan informacijski sistem ni samo stvar vašega ugleda temveč tudi naložba v zanesljivo in varno poslovanje. 

Zagotovite si brezplačen pregled vašega IT sistema?

Kdaj ste nazadnje preverili ali sta vaša strojna in programska oprema kos sodobnim programskim orodjem za podjetja?

 

pišite nam na info@itehlab.si ali nas pokličite na 01 560 47 03 ter si zagotovite vaš BREZPLAČEN pregled.