Microsoft Teams

Aplikacija z najhitreje rastočim številom uporabnikov, ki je narejena za naboljše možno delo v skupinah in je že del vaše Office 365 naročnine.

Vrhunsko komunikacijsko orodje, ki je vedno pri roki.

Microsoft Teams tako kot vse stroitve Office 365, deluje kjer koli in kadar koli.

Ponuja številna enostavna in hkrati izredno zmogljiva komunikacijska orodja.

Med drugim tudi vsem dobro znan izgled orodja za klepet, spletna srečanja, klice in spletne videokonference ter nešteto razširitvenih možnosti zunanjih ponudnikov.

Microsoft Teams je že brezplačno vključen v vse Office 365 Business naročnine!

 

Narejen za sodoben in hiter način skupinskega dela.

Microsoft Teams omogoča neposredno urejanje, deljenje in sodelovanje pri ustvarjanju vseh tipov datotek, ki so del zbirke Office orodij.

Pozabite na mučno deljenje datotek preko USB ključkov, e-pošte ali nalaganja datotek na zunanje in nepreverjene lokacije.

Za občutek dela z Microsoft Teams orodja poizkusite tale interaktivni demo – TUKAJ

Eno in edino orodje, ki ga pravzaprav potrebujete

Microsoft Teams so narejeno tako, da rastejo z vami in vašo ekipo. Bodisi za komunikacijo znotraj oddelka ali pa kar s celotnim podjetjem. Vse to na veliko bolj prijazen, poznan in pregleden način kot ste ga uporabljali dosedaj. Več pa v spodnjem videu. Go Teams!

Prilagodite si Teams svojim potrebam.

Orodje ne deluje po ustaljenem principu z vnaprej določenimi fukncijami in omejitvami. Vsaka ekipa si lahko svoje delovno okolje prilagodi svojim potrebam in željam.

Z možnostjo integracije storitev neodvisnih ponudnikov pa bodo Microsoft Teams pravzaprav edino orodje, ki ga poste potrebovali.

Zanesljivo in varno okolje.

Tako kot velja to za celotno Office 365 okolje, so tudi v Microsoft Teams vgrajeni najnovejši in najboljši varnostni mehanizmi.

Vsi vaši podatki bodo primerno varovani in hranjeni znotraj vaše organizacije, dostop do njih pa za uporabnika ne bo potreboval naprednega računalniškega znanja.

Vse to je hkrati skladno z visokimi standardi (GMP, GXP) in predpisi ter uredbami kot so GDPR, ISO27001 ipd.

Izkoristite Microsoft Teams v polnem obsegu!

Posebaj za naše naročnike smo pripravili nadgradnjo našim obstoječim Office 365 in Microsoft 365 paketom s paketom Napredni Teams, ki je na voljo že od 1,70 EUR / mesec na uporabnika.

Paket vsebuje vse potrebno, da vi in vaši zaposleni pridobite znanja in začetno ogrodje za delo v Microsoft Teams orodju.