Microsoft 365 Business Premium je integrirna rešitev, ki združuje najboljša orodja in funkcije dobro poznane Office/Microsoft 365 platforme ter najnaprednejše varnostna in upravljalska orodja, ki morajo biti dandanes sestavni del vašega IT okolja.

Nabor naprednih storitev v eni licenci

  • Windows 10 Business licenca.
  • Office orodja kot so Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, OneDrive in drugi.
  • Intune, ATP, AIP in številna druga premium orodja.
~

Napredne varnostne in upravljalske rešitve

  • Zaščita pred kriptovirusi in ostalo neželeno vsebino iz spleta.
  • Zmogljiva in zanesljiva orodja za upravljanje z napravami.
  • Orodja za zaščito vaših podatkov na vseh napravah.

Narejen za skupinsko delo in boljšo komunikacijo

  • Nasodobnejša in preprosta orodja za skupinsko delo.
  • Izboljšajte poslovanje z orodji za vodenje podjetja.
  • Enostaven in hkrati varen dostop do skupnih dokumentov, kjer koli.

Kaj je MICROSOFT 365?

Microsoft 365 Business Premium je pravzaprav integrirna rešitev, ki združuje najboljša Office 365 orodja in storitve, Windows 10 Business licenco in napredna varnostna ter upravljalska orodja.

Združuje klasična Office orodja in korporativne storitve, ki si jih lahko sedaj privošči vsako podjetje, ne glede na tip naprave.

Primeren je tako za samostojne podjetnike, manjša srednja in velika podjetja.

Kontaktirajte nas za BREZPLAČEN preizkus in predstavitev.

Paketna ponudba

Veliko strank se z oblačnimi storitvami šele spoznava oziroma za implemetacijo ter vzpostavitev le te nima ustreznaga znanja ali kadra.

Ravno zato smo za vas pripravili paketno ponudbo, ki zajema celostno rešitev vzpostavitve Microsoft 365 Business Premium v vašem podjetju.

Od načrtovanja, postavitve in same migracije uporabnikov vam uredimo mi.

Hitro in zanesljivo ter brez izpada delovanja.

Naši paketi že vključujejo vse potrebno za vzpostavitev in delovanje oblačne platforme Microsoft 365.

Cena paketa na mesec za enega uporabnika ob vezavi naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev:

Imate lastnega IT strokovnjaka in potrebujete samo licenco?

Zakaj izbrati nas?

Individualni pristop

Vsako stranko obravnavamo individualno in zanjo poiščemo najustreznejšo rešitev in/ali storitev.

Kontaktirajte nas za nasvet in brezplačen pregled vašega sistema.

Izkušnje in strokovnost

Naša ekipa obsega izkušene strokovnjake iz področja implementacij naprednih informacijskih storitev kot tudi certificirane vodilne presojevalce sistemov upravljanja informacijske varnosti (ISMS Lead Auditor).

Smo tudi certificiran Microsoft partner za oblačne rešitve.

Brez skritih stroškov

Naši paketi so zasnovani tako, da ne prinašajo dodatnih oziroma skritih stroškov. Vse cene so znane in dogovorjene v naprej.

Z vezavo naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev, pa pridobite še dodatne ugodnosti na paketu in naših drugih storitvah.

Pogosta vprašanja

Kaj je oblak?
»Oblak« je prijazen način za opis spletnih računalniških storitev, ki so gostovane zunaj vaše organizacije. Če uporabljate storitve v oblaku, je infrastruktura IT shranjena na zunanjem mestu (ni v prostoru podjetja) in jo vzdržuje tretja oseba (gostovane storitve). Dokumenti tako niso shranjeni v strežniku doma ali v podjetju (na mestu uporabe), ki ga vzdržujete. S storitvijo Office 365 se na primer shranjevanje informacij, računanje in programska oprema prenesejo v Microsoftove strežnike, od koder oddaljeno upravljate z njimi. Številne storitve, ki jih vsakodnevno uporabljate, so del oblaka – spletna e-pošta, mobilno bančništvo in spletno shranjevanje fotografij. Ker je ta infrastruktura shranjena v spletu oz. »oblaku«, lahko do nje dostopate praktično kjer koli (v namiznem računalniku, osebnem računalniku (Windows ali Mac), prenosniku, tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali drugih napravah z internetno povezavo).
Komu je namenjen Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Premium so namensko ustvarili za manjša in srednje velika podjetja z manj kot 300 uporabniki. V okviru paketa Office 365 zaposlenim omogoča najboljšo produktivnost in možnosti sodelovanja v panogi, poleg tega pa tudi dodatno zaščito in zmogljivosti upravljanja naprav za večjo varnost poslovnih podatkov in sredstev v vseh napravah.

Kaj vključuje Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Premium je rešitev, ki združuje funkcije več različnih Microsoftovih ponudb. Zasnovana je za mala in srednje velika podjetja. Izboljšana je s sistemoma Office 365 in Windows 10, upravljanjem naprave in varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo zaščito za podatke vašega podjetja.

Kaj morate vedeti preden uvedete Microsoft 365 v vaše podjetje?

Stranke, ki želijo v svoje organizacije uvesti Microsoft 365 Business Premium, morajo imeti na obstoječih delovnih postajah že nameščene operacijske sisteme Windows 7, 8.1, ali 10 Pro*. Računalnike s trenutno verzijo sistema Windows 10 Pro je potrebno posodobiti s Creators Update, če to še ni bilo storjeno.

*Pravice za nadgradnjo na Windows 10 Business so vključene v različico storitve Microsoft 365 Business Preview, če je v ciljnih računalnikih trenutno nameščen Windows 7 Professional, 8 Professional ali 8.1 Professional.

Kako je najbolje uvesti Microsoft 365 v vaše podjetje?
Uvajanje Microsoft 365 Business je priporočljivo s pomočjo Microsoftovega partnerja za področje oblačnih rešitev. Podjetje iTehLab je certificiran Microsoftov partner in vam lahko zagotovi celotno uvedbo Microsoft 365 rešitve v vaše podjetje.
Kaj je Office 365 in kako se razlikuje od klasičnega Microsoft Office-a?

Microsoft 365 (prej Office 365). »Microsoft 365« se nanaša na naročniške pakete, ki vključujejo dostop do Officeovih aplikacij in druge internetne storitve (storitve v oblaku) za večjo učinkovitost. Microsoft 365 vključuje pakete za domačo in poslovno uporabo. Preberite več o storitvi Microsoft 365 za domačo uporabo. Paketi storitve Microsoft 365 za podjetja vključujejo storitve, kot so spletne konference v Skypu za podjetja in gostovana e-pošta za podjetja v storitvi Exchange Online ter dodatna spletna shramba v storitvi OneDrive za podjetja.

Številni paketi za Microsoft 365 vključujejo tudi namizne različice najnovejših Officeovih programov, ki jih lahko uporabniki namestijo v več računalnikov in naprav. Med polno nameščenimi programi so: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. (Publisher in Access sta na voljo le v računalnikih s sistemom Windows.) Namestite jih lahko v več naprav, vključno z računalniki s sistemom Windows, računalniki Mac, tabličnimi računalniki in telefoni s sistemom Android ter napravami iPad in iPhone. Ko imate aktivno naročnino na Microsoft 365, ki vključuje namizno različico Officea, imate vedno nazadnje posodobljeno različico programov.

Paketi storitve Microsoft 365 Business, ki so samo spletni, so odlična izbira za nekatere poslovne potrebe in so zasnovani tako, da delujejo z najnovejšo različico sistemov Office, Office 2013 in Office 2011 za Mac. Prejšnje različice Officea, kot sta Office 2010 in Office 2007, lahko delujejo s storitvijo Office 365 z zmanjšano funkcionalnostjo. Dobite več informacij o tem, katere različice Officea so podprte. OPOMBA: ta združljivost z Officeom ne vključuje paketa Exchange Online Kiosk ali Office 365 Enterprise K1.

Za vse pakete Microsoft 365  je treba plačevati mesečno ali letno naročnino.

Microsoft Office – klasični Office. »Microsoft Office« je ime, ki ga še vedno uporabljamo za našo znano programsko opremo za povečanje storilnosti. Zbirke Office so na voljo kot enkraten nakup in vključujejo aplikacije, kot so Word, Excel in PowerPoint, ki jih je mogoče namestiti le v en računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac. Aplikacije niso posodobljene samodejno. Če želite dobiti najnovejšo različico, lahko znova kupite izdelek, ko je na voljo nova različic. Najnovejši različici, ki sta trenutno na voljo za enkraten nakup, sta Office 2019 za Windows in Office 2019 for Mac. Ti zbirki ne vključujeta nobenih storitev v oblaku, ki so vključene v Microsoft 365 plane.

Kakšna je razlika med letnim in mesečnim plačilom?

Vse Microsoft 365 pakete je možno zakupiti na dva načina. Na voljo je letno plačilo naročnin kjer željen paket zakupite za 12 mesecev in ga poravnate v celoti enkratnem znesku. Bolj fleskibilna možnost pa je plačevanje paketov na mesečni ravni kjer naročene pakete plačujete sproti – podobno kot račun za telefon, zavarovanje, ipd. V obeh primerih lahko enostavno in točno izračunate vaš strošek za IT.

Kaj se zgodi z mojimi podatki, če prekinem naročnino?

Vaši podatki so le vaši. Če želite preklicati naročnino na Microsoft 365, lahko svoje podatke, kot so e-pošta in dokumenti na spletnih mestih skupine, prenesete in jih shranite na drugo mesto. Podatke shranite, preden prekličete naročnino. Ko prekličete naročnino, bodo podatki, povezani z vašim računom v storitvi Microsoft 365, v omejeni obliki na voljo vašim skrbnikom še 90 dni.