Pomoč uporabnikom & Helpdesk

Naj se vaši zaposleni osredotočijo samo na svoje delo. Odzivna in strokovna IT pomoč je na voljo le klik stran.

Osebni pristop

Pri nas niste le številka. Zavedamo se, da ste vi strokovnjaki na svojem področju, mi pa smo strokovnjaki na svojem. Znamo pristopiti k uporabnikom z manj računalniškega znanja in znamo prisluhniti strankin željam.

Hitra odzivnost naših sistemskih administratorjem vam lahko zagotavlja, da ste lahko brezskrbni v vsakem trenutku, saj je rešitev vedno oddaljena največ klic ali elektronsko sporočilo. Kot, da bi imeli v podjetju svojega informatika.

Oddaljeno ali na vaši lokaciji

Naša prilagodljivost zagotavlja vašo efektivnost. Zavedamo se kako pomembno je, da je vaše delovanje nemoteno, zato vam nudimo neprekinjeno pomoč. Na nas se lahko zanesete vse dni v letu, tudi med prazniki.

Helpdesk nudimo oddaljeno in na vaši lokaciji. Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke, ki cenijo naše kvalitete kot so hitra odzivnost, visoka razpoložljivost in zagotavljanje minimalnih motenj v delovanju.

Skupaj z vami bomo našli primerno rešitev za vas. Pridružite se podjetjem, ki so lahko brez skrbi, saj mi skrbimo za njihovo varnost.

Izkušnje in strokovnost

Izberite rešitev ob kateri ste lahko brez skrbi. Več kot 10 let izkušenj s strankami iz najrazličnejših področij in vzdrževanje raznolikih ter kompleksnih sistemov je akumuliralo znanje s katerim lahko sedaj ponudimo celostni osebni pristop in najvišjo raven storitev.

Naša ekipa je ciljno usmerjena s proaktivnim pristopom h reševanju problemov. Naši sistemski administratorji so ustrezno usposobljeni, svoje znanje pa redno nadgrajujejo, da smo vedno korak pred konkurenco.

Skrbimo za več kot:

IT sistemov

strežnikov

uporabnikov

naprav