3CX sistem

Vodilna tehnologija na tržišču stacionarne telefonije, ki deluje z vsemi večjimi operacisjkimi sistemi in ponuja popolno združeno telekomunikacijsko rešitev.

Vrhunska telekomunikacijska rešitev vedno pri roki

3CX sistem, večkrat nagrajena vodilna rešitev na trgu telekomunikacij, je sistem, ki deluje z vsemi večjimi operativnimi sistemi in ponuja popolno združeno telekomunikacijsko rešitev.

Sistem lahko deluje na vašem obstoječem strežniku in se poveže s katerimkoli SIP IP telefonom ali iOS oz. Android napravo.

Prilagojen današnjemu načinu komuniciranja.

Medtem, ko običajni PBX sistemi zahtevajo dodatne strojne in programske module ter s tem povezano vzdrževanje (dodatne funkcionalnosti), jih 3CX ponuja sam. Integriramo ga lahko z priljubljenimi CRM sistemi kot na primer SalesForce, Google Contacts, Microsoft Dynamics, Office 365 in drugimi.

3CX ponuja edinstveno opcijo »PUSH« tehnologije, ki lahko telefon zbudi ob novem VoIP klicu. Android in iOS naprave se zbudijo iz stanja spanja ob prejetem klicu ali sporočilu, kar vam omogoča varčevanje z baterijo, medtem, ko ostanete dosegljivi strankam in poslovnim partnerjem.

Ena in edina rešitev, ki jo pravzaprav potrebujete

Sistem 3CX ponuja številne možnosti in načine integracije v vaš poslovni sistem. Ravno ta izjemna modularnost je prepričala že več kot 300.000 podjetij širom sveta.

Znižajte stroške do 80%

Znižajte stroške fiksne telefonije in za draga potovanja na sestanke ter za klice v tujino.

Kličite tudi na mobilnih napravah

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus id felis odio. Vestibulum id ligula vitae enim.

Poenoteno komuniciranje

3CX omogoča poenoteno komuniciranje na vseh ravneh. Prikaz prisotnosti, faks na e-mail, text chat, video konference, … 

Videokonferenčni sistem

Ustvarite spletno video konferenco v samo nekaj korakih. Brez potrebnih vtičnikov in dodatkov za brskalnike.

Multi-platformska rešitev

Sistem 3CX deluje na praktično vseh platformah, na lastni opremi ali v oblaku. Dostopen je kjer koli in kadar koli.

Samo klik in že kličete

3CX sistem vam na vaših napravah omogoča, da kar preko njih uporavljate klice in video konference. Povezljiv je tudi z vašim CRM sistemom.

Fiksni stroški

3CX sistem ima fiksne mesečne stroške in ne povzroča skrbi glede strahu pred visokim računom za telefonijo.

Pomoč uporabnikom

V ceno paketa je že vključena odzivna podporo in strokovna pomoč ter svetovanje pri odpravi problema.

BREZPLAČEN PREIZKUS

Kontaktirajte nas za predstavitev in brezplačen preizkus.

Prihranite čas in znižajte stroške telefonije do 80%.

3CX konferenčni sistem in poenoteno komuniciranje vam omogoča, da sestanke opravljate kar iz vaše pisarne in si tako prihranite čas in denar za potovanja.

Tudi zaposleni, ki delujejo na terenu bodo deležni ugodja brezplačnega komuniciranja z vsemi zaposlenimi, ne glede na to kje se nahajajo.

Hitro in enostavno

Implementacija ne terja dolgotrajnega izpada, sama rešitev je enostavna za uporabo in deluje tudi brez lastne infrastrukture.

3CX je sistem, ki je enostaven za uporabi, hkrati pa omogoča številne napredne funkcije in pregledno upravljanje ter nadzor.

Narejen je tako, da deluje tako na obstoječi infrastrukturi kot na oblaku. Za svoje delovanje ne potrebuje zmogljive strojne opreme z dragimi licencami.

Zraven izjemne prilagodljivosti pa vam omogoča nazdor in uporavljanje preko enotne konzole in vam na ta način prihrani drage in zamudne obiske vaših lokacij.